Permanente make-up

Er bestaat niets leuker dan mensen gelukkig maken met het geven van een blijvend accent en het verkorten van het beauty-ritueel! Altijd al willen zwemmen of bijvoorbeeld sporten zonder dat de eyeliner of wenkbrauwen er niet meer goed opzitten? Of krijgt u het zelf moeilijk voor elkaar om alles naar wens bij te tekenen? Altijd al wat meer kleur op de lippen willen hebben en niet altijd lippenstift op hoeven te doen? Misschien is permanente make-up dan een mogelijkheid!

Permanente make-up is het inbrengen van kleurpigmenten in de huid met naalden. Het verschil met tatoeëren is dat dit oppervlakkiger gezet wordt en er andere pigmenten gebruikt worden. Dit betekent dat het ook sneller kan vervagen door invloed van UV-straling en werking van de huid. Het wordt dan ook wel semi-permanent genoemd. Tevens dient u er rekening mee te houden dat het jaarlijks bijgewerkt dient te worden om zo de kleur mooi en egaal te houden. Na het zetten is de kleur altijd donkerder dan het eindresultaat. 
Bij het zetten van de wenkbrauwen en lippen kan er soms voor gekozen worden om een verdovende zalf te gebruiken. Een recept voor Emla-crème bespreekt en haalt u zelf bij de huisarts.

Tijdens een kosteloos intakegesprek wordt de gehele behandeling met u besproken en daarbij uw wensen en de mogelijkheden. Het is van belang dat u uw medische achtergrond goed bespreekt. Wilt u geen los intakegesprek maar meteen behandeld worden? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Voorafgaand aan de behandeling ontvangt u per mail een voor- en nazorginstructie en tevens een toestemmingsformulier om alvast door te lezen.
SkinChoice werkt volgens de richtlijnen van de GGD en is hier ook door goedgekeurd. De naalden worden slechts eenmalig gebruikt en meteen na de behandeling weggegooid. 

Kijk voor meer antwoorden op vragen, tarieven en foto’s verder rond op de website! Wanneer u een afspraak wilt maken of u heeft aanvullende vragen kunt u het contactformulier invullen, bellen of een bericht sturen per mail of app. 

 

 

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
WhatsApp chat