Chemische peelings

Een chemische peeling is een vloeistof die verschillende zuren bevat. Doordat er voor verschillende peelings gekozen kan worden kunnen er ook uiteenlopende behandelingen mee uitgevoerd worden. De peeling heeft als doel de huid te vernieuwen, te verjongen, egaliseert de huidtint en vermindert acne.

Een peeling zorgt in de basis voor het verweken van de bovenste huidcellen waardoor de aanmaak van nieuwe en gezonde cellen gestimuleerd wordt.

Verschillende peelings
Bij SkinChoice worden er verschillende peelings aangeboden variërend van oppervlakkige peelings tot diepere peelings. Wanneer u voor een peeling kiest wordt er eerst met de huidtherapeute een behandelplan opgesteld waarbij de verwachtingen van de behandeling besproken worden en de opbouw van de behandeling. De herstelperiode na een behandeling is afhankelijk van de diepte van een peeling en het huidtype. Voor een veiligere behandeling wordt er geadviseerd om 2 weken voor en 2 weken na een behandeling niet onder de zonnebank of onbeschermd de zon in te gaan.
De tarieven voor een behandeling zijn afhankelijk van de gekozen peeling. Het is eventueel mogelijk dat uw zorgverzekering de behandeling vergoedt.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Klik dan op het onderstaande contactformulier.

 

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
WhatsApp chat