Camouflagetherapie

Camouflage of camouflagetherapie kan ingezet worden bij verschillende aandoeningen of klachten. Camouflage is het tijdelijk verbergen van gekleurde of ontkleurde huid met een passend camouflageproduct bij de huidskleur. De producten kunnen tevens watervast gemaakt worden waardoor het product bijvoorbeeld geschikt is om mee te zwemmen.

De producten kunnen worden gebruikt bij zowel grotere als kleinere kleurverschillen van de huid. Voorbeelden hierbij zijn wijnvlekken, pigmentstoornissen zoals vitiligo, donkere kringen onder de ogen en het verbergen van couperose of brandwonden.

Bij SkinChoice wordt er gewerkt met het merk Dermacolor. Tijdens een intakegesprek worden de verschillende mogelijkheden en de toepassing met u besproken.
De kosten van het consult en producten kunt u mogelijk indienen bij uw zorgverzekering. De vergoeding hiervan komt uit uw aanvullende verzekering. Direct na uw afspraak dient u dit af te rekenen en kunt u dit zelf indienen bij uw verzekeraar.

Heeft u de producten van Dermacolor al en wenst u de producten enkel te bestellen en thuis te laten bezorgen?
Vul dan het contactformulier in met de gewenste producten en indicatie. Na ontvangst van betaling wordt de bestelling naar u verzonden.

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
WhatsApp chat