Acnebehandelingen

Acne komt niet alleen voor bij jongeren maar kan ook op latere leeftijd komen of blijven in meer of mindere mate en brengt vaak gevoelens van onzekerheid met zich mee. Ook wanneer de acne zich niet meer in een actieve fase bevindt kunnen er vlekjes en acnelittekens achterblijven die als storend ervaren kunnen worden. Hier is wat aan te doen met verschillende behandelingen!

De acnebehandeling start altijd met het reinigen van de huid en afhankelijk van de wensen en het seizoen kan er daarnaast gekozen worden voor het toepassen van een chemische peeling. Wanneer er puistjes en mee-eters aanwezig zijn kunnen deze met de dieptereiniging verwijderd worden. Vaak wordt er gedacht dat dit zorgt voor littekentjes. Wanneer dit op de juiste manier plaatsvindt zult u hier geen last van ondervinden. Samen met de huidtherapeute wordt er besproken wat u zelf thuis kunt doen om uw huid te verzorgen.

Acne kan verschillende oorzaken hebben maar worden vaak wel door onze hormoonhuishouding aangestuurd. Iedere huid is anders en reageert anders. Het doel is om de huid geleidelijk aan tot rust te brengen en deze een rustigere en gavere uitstraling te geven. Het aantal behandelingen is niet gemakkelijk vooraf aan te geven. Dit hangt af van de ernst en oorzaak van de acne, wanneer nodig een behandeling ondergaan, de verzorging van de huid thuis en de mogelijke medicatie.

Voor het maken van een afspraak hoeft u geen doorverwijzing te hebben. Kijk uw verzekeringspolis altijd goed na wanneer u een vergoeding van de behandeling wenst te krijgen. Vergoedingen van acnebehandelingen komen uit de aanvullende verzekering en dit verschilt per polis en verzekering.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
WhatsApp chat